Läs nyheter från andra år här::
2008 - 2009 - 2010 - 2011 - 2012 - 2013 - 2014 - 2015


 

2012-11-24
Valparna är här! 

 

2012-11-16
Ääääntligen är han här!

Så kom äntligen den dagen då det var dax att åka till Arlanda för att hämta vår fina prins! Han har varit hett efterlängtad  i flera år och även om han skulle varit en hon och farmor egentligen skulle varit mamma så har jag längtat och längtat sen den dag det bestämdes att just HAN skulle bli min:)


 

 

2012-08-14
BIR-valp

Geno (Touch of Razz Berry Extraordinary) och matte Felicia deltog i helgen på sin sista tävling i valpklass på SKKs utställning i Ronneby och Geno slutade som BIR-valp! Vilket par ni är, vi är sååå stolta över er:))

 

 

2012-08-14
Ransäter internationella

Zoya deltog i tuff konkurrens och gick från unghundsklass till att bli bästa tik med cert och cacib!

 

 

2012-08-07
Svenska basenjispecialen 2012

Så var det då dax för årets höjdpunkt, den svenska basenjispecialen! Vi rullade in med husvagnen på High Chapparal mitt på dan på fredagen och anslöt oss till ett helt gäng andra entusiaster. Senare kom även Erik och Janette från Belgien med bla "vår" Kodai. Åh, vad härligt det vara att träffas igen och nog kände han igen oss allt. Mycket pussar och gos blev det:) Geno med familj bodde också i husvagn bredvid oss och fredagskvällen bjöd på grillning,härligt ungänge och såklart en massa basenjisnack. Domare var Leila Kärkes från Finland och på lördagen dömdes dem vuxna hundarna och Maräng deltog i championklassen, fick excellent och blev utplockad att tävla om bästa huvud.

På söndagen var det valparnas tur att visa upp sig och från oss så var det Touch of Razz Late Night Snack "Kodai" och Touch of Razz Berry Extraordinary "Geno" som deltog och med den äran!!! Kodai slutade som 2:a bästa hanvalp och Geno som 5:a utav 13 stycken deltagande hanvalpar. Båda med hp. Jag är självklart en mycket stolt uppfödarmatte och det var verkligen kul att få se hur fantastiskt fint båda dessa grabbar har utvecklats:))

Touch Of Razz Late Night Snack "Kodai"

Touch Of Razz Berry Extraordinary "Geno"

Zoya var med och tävlade i specialklassen bästa svans och likt förra året så vann hon klassen!

Tack alla för en fantastisk helg, den har verkligen varit toppen!!!!!

 

 

Geno och Felicia har varit på utställning och han blev BIR-valp och gick sedan hela vägen och blev BIS-1. Vi är självklart så stolta över er!

 

 

2012-05-22

Fått hälsning från Kodai (Touch of Razz Late Night Snack) i Belgien som provat på lure-coursing tillsammans med en kompis. Han har också varit på utställning och slutade som BIS-3 baby! Grattis Guido och Eric!


Har också fått häsning från Zangih (Touch of Razz Strawberry Shortcake) som är en mycket vacker 4-åring :-)

Lite bilder på Benji och Geno från vår sista kullTouch of Razz Ginger Snap 6 månaderTouch of Razz Berry Extraordinary 5,5 månader