Tidigare nyheter:
2008 - 2009 - 2010 - 2011 - 2012 - 2013 - 2014 - 2015

 

2013-12-12

Årets höjdpunkt och sista utställning är i december varje år. En utställning som man helt enkelt bara måste till vare man ställer någon hund eller inte.Vi hade några hundar från oss anmälda och det blev lite varierande resultat. Bäst av alla gick det för vår svarta pärla Zoya som slutade 2 bästa tik med cert. Pixie, en juniortik från oss fick excellent med ck. Förutom själva bedömningen så hade vi en härlig dag med härliga människor och hundar. Efter ca 10 timmar på plats var vi rätt trötta och nöjda när vi kom hem. Tack alla för en toppendag!


Zoya - 2 bästa tik med Cert

 

 

2013-12-01

Den nya hemsidan är slutligen färdig och uppe på nätet!

 

 

2013-09
Eckerö INT

I september var det dax för Jenny och mig, Diesel och Jennys två dalmatiner att åka till Åland. Har varit där förut en gång och det är en trevlig, välorganiserad utställning med pefekta golv(mattor) för hundarna att springa på. På lördagen tog Jenny full pott med sina två genom att bli BIR och 2:a bästa tik med cert. Grattis Jenny!
Diesel skulle ju inte vara mycket sämre han utan på söndagen blev han 2:a bästa hane med cert. Yippie vad glad jag blev! Återigen, tack Jenny!

 

 

2013-09-15
Gimo

Diesel tar sitt 8:e cert.

 

 

2013-08-18
Norrköping/Eskilstuna

Diesel tar cert båda dagarna och blir 2:a bästa hane i Norrköping.
I Eskilstuna är Cava också med och hon blir Bir-valp med superfin kritik för rasspecialist Christian Jouanchicot.

 

 

2013-08-05
Basenjispecialen

I början på augusti var det så dax för årets höjdpunkt, den svenska basenjispecialen!

Stället vi skulle hålla till på var Härjarö, en toppenplats för ett arrangemang som detta. Vädret var heller inget att klaga på utan stundtals var det faktiskt FÖR varmt. Jösses vad svettigt det var! Hur som helst, en underbar helg var det på alla sätt, både i utsällningsringen och samvaron runt ringen och vid samkväm på kvällarna. Diesel slutade som 3:e bästa hane med cert på lördagen för Noel Baaser, basenjiuppfödare från Tyskland. På söndagen blev Touch of Razz Latte Macchiatto "Sigge" 2:a bästa hanvalp och Touch of Razz Passion"Pixie" 4:e bästa tikvalp.

Vår svarta pärla Zoya vann också specialklassen bästa svans för 3:e
året i rad!Diesel 3:e bästa hane med certTouch of Razz Latte Macchiatto "Sigge" 2:a bästa hanvalp


Touch of Razz Passion"Pixie" 4:e bästa tikvalp


Zoya vann bästa svans för 3:e året i rad!


 

 

2013-07-28
Ransäter

Semestern kan börja och vi startar med att ta husvagnen till Ransäter och den mysiga utställning som är här varje år. Diesel ställs och slutar som 2:a bästa hane med cert. Tack Jenny som åkte lååång väg för att ställa min prins:)

 

 

2013-07-14
Tvååker

Så var det då dax för tvådagars i Tvååker. En utställning som jag verkligen gillar att vara på! Både för att vi bor bra i husvagnen precis vid utställningsplatsen, det är TVÅ dagars utställning och för den traditionella lilla kräftskivan vi alltid har på fredagkvällen. Och i år var inget undantag, vi hade finfint väder och fina resultat i utställningsringen. Diesel erövrar certen båda dagarna:)

 

 

2013-06-15
Avesta

Nu var det dax för Avesta för Diesel och Cava. Trevliga resultat fick vi med oss hem, Cava BIR-valp och Diesel 2bh med cert för domare Henrik Johansson.
Träffade söta Gaia, Touch of Razz Orange Crown, som var där som publik.

 

2013-05-26

Medan vi var iväg till Kroatien för att fira Micke som fyllde år så var Anna och Cava i Österbybruk och debuterade i valpklass. Glada nyheter om att hon blivit BIR fick vi på telefonen :) Grattis tjejer!