Nuvarande valpar  Tidigare Valpar  Planerade valpar

I vår avel använder vi självklart hälsotestade avelsdjur med trevliga temperament. Dem ska också ha gjort väl ifrån sig på utställning. Vi följer Svenska kennelklubbens samt Svenska basenjisällskapets avelsregler.

Våra valpar föds upp i hemmiljö och hemma hos oss är det ofta både barn och vuxna som hälsar på så valparna blir tidigt vana vid olika människor. När dem är tillräckligt stora får dem komma ut ifrån valprummet och umgås med oss och dem andra hundarna i övriga huset. Vi tränar dem att ha halsband på sig och dem får vara ute så mycket vädret tillåter. Oftast har dem varit ute och åkt bil några gånger också innan det är dags för leverans. Valparna flyttar tidigast vid 8 veckors ålder.

När valpen levereras är den; registrerad i SKK, chipmärkt, avmaskad, veterinärbesiktad, vaccinerad, Dolda-felförsäkrad i 3 år samt försedd med SKKs köpeavtal.

Med valpen följer; ”bruksanvisning” om hur ni tar hand om och sköter er valp, valppaket med bland annat det foder valpen är uppfödd på samt 1 års medlemskap i basenjisällskapet.

Våra valpköpare är alltid välkomna att höra av sig till oss vare sig det gäller problemlösning eller glada nyheter. Ingen fråga är för liten så du är välkommen att höra av dig när du vill! Vi värdesätter en god kontakt även efter att valpen levererats.

Är du intresserad av denna underbara ras och kan erbjuda ett livslångt hem till en basenjivalp är du välkommen att höra av dig. Vi berättar mer än gärna allt du vill och behöver veta om rasen. Självklart är du välkommen på besök så att du får träffa våra hundar.

Seriösa valpförfrågningar välkomnas.