Valpar födda 23 November 2012

Touch of Razz Romeo Red
Touch of Razz Dark Cognac
Touch of Razz Latte Macchiatto
Touch of Razz Chili Heart
Touch of Razz Orange Crown
Touch of Razz Pink Champagne
Touch of Razz Passion
 

Valpar 5 veckor!

 

Valpar 3 veckor!

 

Valparna är här! 3 pojkar och 4 flickor

 

SE UCH

 

HE JW-11

Touch Of Razz Maräng

 

Hi-Lite Hot Rod "Rocky"

Fanconi: Fri

 

Fanconi: Troligen fri

Ögon: UA(2011)

 

Ögon: UA

HD: Grad A

 

HD: Grad A

   

Armbågar: UA

 
När Maräng föddes, som den enda tiken i en hett efterlängtad valpkull så var det en självklarhet att hon skulle stanna hos oss och det har vi självklart aldrig ångrat!  Maräng har en stamtavla fullproppad av storvinnare och även om Maräng själv är sparsamt utställd så hade hon inga problem med att ta sitt championat på första försöket. Maräng är en mycket stabil och sansad dam som tar det mesta med ro. Hon är en mycket ödmjuk och snäll hund som gärna går emellan om någon av dem andra hundarna tjafsar.

Förra året blev Maräng mamma till sin första kull och jag mer än nöjd över resultatet. I en kull på fyra så är dem alla supertrevliga hundar med mycket prydlig exteriör. Två av dem var med på årets basenjispecial och slutade som 2:a och 5:a bland 13 hanvalpar.

Rocky är en hane som jag har haft ögonen på och tyckt om sedan han var valp. Han är en mycket välbalanserad hane med det mesta av det bästa! Han startade sin utställningskarriär med att bli mestvinnande valp i Finland 2011. Trots sina unga år har han hunnit med att vinna en hel del och få fina framskjutna placeringar på stora utställningar och idel lovord av domare. Han har till dags dato 13 finska cert! Förutom ett mycket vackert yttre har han också ett underbart temperament och är vänligheten själv.

Rockys stamtavla medför en hel del nytt blod till våra linjer och det är med stor förhoppning och spänning vi ser fram emot denna kull!

HE JW-11
Hi-Lite Hot Rod
Ch Bulldobas No Regrets Wodella Front Page News
Ch Bulldobas Kito Kibibi
Ch Bulldobas Crown Jewel Ch Bulldobas Finnish Flutesong
Ch Afrikenji Hot Sumabreeze
SE UCH
Touch Of Razz Maräng
Ch Jasiri-Sukari Juri Maguire Ch Sukari Spot The Target
Ch Jasiri's Jurassic Park
Ch Enigma Touch Of Magic Ch Faraoland Viking Of Venture
Ch Unique Creation Out Of Africa