Valpar födda 12 december 2014
 
Klicka här för att komma till Valpbloggen


Touch of Razz I Am Legend
Touch of Razz Meet Joe Black

Touch of Razz American Beauty

Touch of Razz Black Swan

Touch of Razz Pretty In Pink

Touch of Razz Wild At Heart

 

 


US DK SE NO FI NORD UCH
Jasiri-Sukari Win Diesel

Fanconi: Fri
Ögon: Lindrig ppm iris-iris
HD: Grad B


SE NO UCH NORD JV-11
Enigma I Have A Dream

Fanconi: Fri
Ögon: UA
HD: Grad A

 
 
 
 
 

 

DIESEL är en dröm som gått i uppfyllelse! Jag hade länge velat ha en valp från den kenneln i USA som han kommer ifrån och egentligen var det meningen att jag skulle haft en tikvalp från hans farmor men ödet ville annorlunda. I november 2012 kom således Diesel som 11 månaders yngling och ny amerikansk champion till Sverige. Diesel är en hund med allt man kan önska sig som uppfödare, ett snyggt yttre, ett supertrevligt temperament och med fina hälsotester. Han har verkligen tagit oss med storm och han charmar alla han möter. Han fungerar även jättebra tillsammans med andra hundar, både tikar och hanar. Han har gjort oerhört bra ifrån sig i utställningsringen och har på första försöken tagit championaten i Sverige, Finland, Norge och Danmark. Nu väntar bara ett cacib efter februari nästa år för att han ska få den Internationella utställningstiteln.

ZOYA är vår svarta pärla som är uppfödd av min vän Sofie (kennel Enigma) och vi deläger dessutom henne tillsammans. Zoya är en väldigt feminin och söt tik som älskar att vara sin familj nära, ligga under täcket och mysa eller helt enkelt bara få en massa uppmärksamhet. Hon är mjuk och trevlig i sättet och även hon fungerar oftast mycket bra tillsammans med andra hundar. Zoya ÄLSKAR allt i matväg och har hittat på egna trix och ”sånger” för att kanske kunna charma till sig något vid middagsbordet. Även hon har gjort mycket bra ifrån sig i utställningsringen och som en extra rolig grej är att hon vunnit pris för bästa svans på Svenska basenjispecialen 4 år i rad! Inte illa men så har hon också en alldeles underbar liten rumpa och svansansättning.

Lite speciellt med denna kull är att båda föräldradjuren bor tillsammans med oss vilket gör att det känns lite extra speciellt och spännande. Vi tror att dessa två kan matcha varandra mycket bra och ser med stor spänning fram emot vad vi får i valplådan i vinter! Både svart/vita och röd/vita valpar förväntas.

Är du intresserad av en pigg och glad bästa vän så är du varmt välkommen att höra av dig!

 
US DK SE NO FI NORD UCH
Jasiri-Sukari Win Diesel
Ch Jasiri-Sukari Win Tin Tin Ch SkyHi's Rock Your World
Ch Jasiri-Sukari Congo-Leezza Rice
Ch Jasiri-Sukari Zenyatta Ch Jasiri-Sukari HR Pup N'Stuff
Ch Jasiri-Sukari Party Lines
SE NO UCH NORD JV-11
Enigma I Have A Dream
Ch Enigma Black Magic Ch Faraoland Viking Of Venture
Ch Unique Creation Out Of Africa
Ch Khani's Midnight Star Khani's Causing A Commotion
Ch Khani's Written In The Stars