2015-02-14

8 veckor


Touch of Razz I Am Legend


Touch of Razz Meet Joe Black


Touch of Razz American Beauty


Touch of Razz Black Swan


Touch of Razz Pretty In Pink


Touch of Razz Wild At Heart

 

2015-01-31

 7 veckor

Tiden går så fort! Förstår inte att valparna hunnit bli så stora redan. Nu är det verkligen full fart den mesta vakentiden och dem är vakna längre och längre perioder. Nu får dem vara ute mycket med oss i resten av huset och det är förstås superkul. Dem har också börjat tränats med halsband och det har gått över förväntan. Oftast brukar det bli ett väldans kliande eller att någon blir helt paralyserad och knappt vågar röra sig men men med alla dessa funkade det bra på en gång. Dem har också provat på att vara utomhus och det var förstås väldigt spännande:)

Nu börjar snart förberedelser för flytt och på torsdag nästa vecka ska valparna veterinärbesiktas och vaccineras.

2015-01-27

 Nu har alla valparna blivit döpta och dem första uppställningsbilderna är tagna (vid 6 veckor).


Touch of Razz I Am Legend


Touch of Razz Meet Joe Black


Touch of Razz American Beauty


Touch of Razz Black Swan


Touch of Razz Pretty In Pink


Touch of Razz Wild At Heart

2015-01-23

 6 veckor

Nu har valparna blivit 6 veckor och nu är det full rulle all vaken tid! Dem små liven har mycket spring i benen och dem är fulla i bus:) Dem andra vuxna hundarna har också fått umgås med valparna mer på riktigt och allihopa blir som valpar på nytt, så kul att se! Pappa Diesel tycker nästan dem är FÖR roliga och vill leka alldeles för häftigt så han får man lugna ner lite. Dem är ju faktiskt inte så stora ännu :-) Kan inte riktigt förstå att om 2 veckor så flyttar dem första hemifrån... 

2015-01-17

 5 veckor

Nu händer det grejjer! Valparna växer och är betydligt mycket mer vakna och fulla med bus än tidigare. Det är mycket bus valparna emellan men det bästa är ändå när vi människor umgås med dem. Zoya är inte hos valparna några längre stunder men hon vill ändå inte riktigt att resten av flocken ska börja ta hand om dem ännu. Vi har haft dem första valpbesöken här och nu kommer valparna uppskatta så fort det kommer någon och vill hälsa på :)
 
2015-01-08

Valparna 4 veckor 

Det är inte klokt vad tiden går fort...valparna är 4 veckor och om ytterligare 4 veckor så flyttar dem första till sina nya hem. Nu utvecklas dem massor från dag till dag, dem är mer rörliga och tycker det är spännande att utforska området utanför "sitt lilla bo". Dem äter uppblött valpfoder 2 gånger om dagen och däremellan är det mammas mjölk som gäller fortfarande. Zoya lämnar valparna längre och längre stunder nu och istället är det vi människor som nu ska vara en stor del av deras liv.
2015-01-04

 Valparna 3 veckor

Tiden bara rusar iväg och nu har valparna redan hunnit bli 3 veckor. Bostaden har byggts ut nu så dem har lite större yta att vara på och utforska. Första smakportionerna av fast föda (färskfoder+uppblött torrfoder) har dem också fått och det var mumsigt tyckte dem allihopa:)
 

 

2014-12-27

 Nu har valparna hunnit bli 2 veckor och nu börjar det hända lite mer i valplådan:) Ögonen börjar öppnas och små försök till lite bus med varandra kan man se:)

Dem har också fått sina namn!! Även om vi inte bestämt vem som är vem ännu... Eftersom pappa heter Win Diesel efter skådisen så fick det bli filmtema denna gång och visst är det fina namn?

Pojkarna:
I Am Legend
Meet Joe Black
Flickorna:
American Beauty
Black Swan
Pretty In Pink
Wild At Heart2014-12-21

 Valparna 1 vecka !

Nu har valparna hunnit bli 1 vecka gamla:) Dagarna ser fortfarande ut som följer; sova,äta,sova,äta. Dem växer ordentligt och ökar stadigt i vikt allihopa. Nu dröjer det inte så länge tills ögonen öppnas:)

 Fortfarande kan det finnas någon tikvalp att tinga och jag söker en utställningsintresserad fodervärd i Stockholmsområdet.


Flickorna

Flickorna


Pojkarna

Pojkarna 

2014-12-13

  På fredag kväll 12/12 bestämde sig valparna att det var dags att komma ut i stora världen :) Första valpen (en hane) kom 19.30 och den sista 21.50. 2 hanar och 4 tikar blev resultatet och alla är svartvita som mamma Zoya. Mamma och valpar mår bra och vi kan såklart inte titta oss mätta på dessa små ljuvliga varelser <3


Pojkarna

 
Flickorna
 

2014-12-01

Nu är det 2 veckor kvar tills valparna ska komma och Zoya är nu riktigt tung och go. Hon tar det lite lugnare än vanligt och är väldigt hungrig vilket man kan förstå :)

- - -

Nu har valpbloggen öppnat! Här kommer jag kontinuerligt lägga in bilder från och med nu och hela vägen fram till valparna flyttar hemifrån :)

Zoya är nu på dag 38 och det är ingen tvekan om att hon är dräktig! Hon är väldigt rund om magen. Får se HUR stor den kommer hinna bli innan det är dags... Nu drygt ca 3 veckor kvar <3